Elektromobilita a jej perspektívy - Matušovičová, Monika, 1967-
Identifikácia a analýza faktorov rozvoja elektromobility vo svete a na Slovensku. Možnosti implementácie konceptu elektromobility v nákladnej doprave. Determinanty rozvoja elektromobility. Vývoj počtu elektromobilov v rokoch 2013 - 2017. Výhody a nevýhody elektromobilov. Porovnanie celkových nákladov na elektromobily a spaľovacie autá v SR. Elektromobilita v nákladnej doprave.