Industry 4.0 – Today's Vision of the Future - Malega, Peter
Analýza nového konceptu výroby – priemyslu 4.0, na základe jeho špecifík a kľúčových pojmov. Identifikácia inovácií, benefitov a rizík, spojených s implementáciou priemyslu 4.0. Orientácia na hlavné sekcie tohto priemyslu, ako sú internet vecí, Iot protokol, chytré továrne (smart factory), veľké dáta (big data), cloud computing.