Overview of E-commerce - Boha, Hithim Ahmed Emhemed
Vývin elektronickej komercie a jej vplyv na globálny biznis, ekonomiku a kultúru. Prehľad možností elektronickej komercie, rozdielnych typov transakcií, vývoj elektronickej komercie 2.0. Identifikácia hlavných faktorov, ktoré prispievajú k jej rastu.