Povinnosti zamestnávateľa, ak zamestnáva zamestnancov - Lipovská Lišková, Ľudmila
Povinnosti zamestnávateľa, ktoré má pri uzatváraní pracovnoprávneho vzťahu. Povinnosti, ktoré sa vzťahujú na predzmluvné vzťahy, pracovnú zmluvu, skúšobnú dobu, pomer pracovný na dobu určitú a neurčitú, dohody o vykonaní práce, dohody o pracovnej činnosti.