Založenie chránenej dielne a chráneného pracoviska - Gejdošová, Slavomíra
Založenie chránenej dielne a chráneného pracoviska v zmysle platnej legislatívy. Žiadosť o priznanie postavenia chránenej dielne alebo chráneného pracoviska. Príloha k žiadosti. Poskytnutie finančného príspevku na zriadenie chránenej dielne alebo chráneného pracoviska. Kým je možné obsadzovať pracovné miesta, na ktorých zriadenie bol poskytnutý príspevok. Príspevok občanovi so zdravotným postihnutím na samostatnú zárobkovú činnosť. Rozsah a obsah podnikateľského zámeru.