Chránená dielňa a chránené pracovisko - príspevky, účtovníctvo, dane, zamestnanci - Gášpárová, Eva
Chránená dielňa a chránené pracovisko zriadené a prevádzkované právnickou alebo fyzickou osobou. Príspevky zamestnávateľovi z pohľadu daní a účtovníctva - právnická osoba. Príspevky zamestnávateľovi z pohľadu daní a účtovníctva - fyzická osoba. Odvody za zamestnanca so zdravotným postihnutím. Chránené pracovisko zriadené a prevádzkované SZČO so zdravotným postihnutím. Činnosť pracovného asistenta. Príklady z praxe.