Sebahodnotenie - viete, ako na to? - Olexová, Cecília, 1976-
Sebahodnotenie sa stáva súčasťou hodnotenia zamestnancov. Poskytuje jeden z pohľadov, ktoré je možné navzájom konfrontovať s hodnotiteľmi. Účel sebahodnotenia. Metódy sebahodnotenia. Odporúčania, ako zvládnuť sebahodnotenie. Sebahodnotenie s cieľom povýšenia.