Strategický on-boarding aneb jak nepřicházet o nováčky - Fuksa, Karel
Nové spôsoby získavania talentov, zvyšujúce efektivitu náborového a zácvikového procesu a ktoré skracujú dobu, za akú sú noví zamestnaci schopní dosiahnuť plnú produktivitu práce.