Výberové interview z pohľadu personalistu - Olexová, Cecília, 1976-
Výberové interview je štandardnou metódou výberu zamestnancov bez ohľadu na to, či sa súčasne použijú aj iné metódy výberu. Cieľom pohovoru je vybrať správneho uchádzača na voľné pracovné miesto. Tipy, ako pripraviť, zrealizovať a vyhodnotiť výberové interview. Otázky na výberovom interview.