Nákladový bod zlomu ľahkého komerčného automobilu s benzínovým, dieselovým a elektrickým pohonom - Belička, Peter
Porovnávanie automobilov Nissan NV200 a Citroën Berlingo Furgon s ich radovými bratmi Nissan e-NV200 a Citroën Berlingo Electric. Zameranie porovnávania hlavne na jeden aspekt, a to ekonomickosť jednotlivých variantov. Cieľom bolo presné vyčíslenie bodu zlomu, v ktorom sa začína spotrebiteľovi ľahkých komerčných automobilov oplácať investícia do drahšieho, elektrického variantu.