Food Prices, Taxes, and Obesity in Canada and its Implications for Food Taxation - Clark, Stephen J.
Problém financovania zdravotníctva Kanady a ďalších krajín OECD v súvislosti so zdravotnými následkami obezity. Model redukovanej formy determinantov obezity a ceny živín.