Priestorová predstavivosť v kontexte užívania digitálnych hier - Hubináková, Henrieta
Digitálne hry v súvislosti s priestorovými schopnosťami. Cieľom výskumu bolo porovnanie priestorových schopností užívateľov a neužívateľov digitálnych hier. Okrem priestorových schopností sa prieskum venoval ďalším aspektom, ako je motív hrania digitálnych hier, či sledovanie emócií v prípade nemožnosti hrania hier.