Interkultúrna komunikácia ako prevencia konfliktov pri zamestnávaní cudzincov - Kutlík, František
Kvalitná vertikálna i horizontálna komunikácia v rámci pracovných tímov so zastúpením cudzincov ako predpoklad k minimalizovaniu konfliktov. Zručnosti efektívnej interkultúrnej komunikácie. "Teamspirit" a jeho posilňovanie prostredníctvom komunikácie. Rozdiely v neverbálnej komunikácii. Niektoré princípy verbálnej komunikácie. Niekoľko zovšeobecnených postrehov manažérov z tréningov interkultúrnej komunikácie.