Prehľad vymeriavacích základov, súm poistného a preddavkov na poistné fyzickej osoby - podnikateľa a ich účtovanie v roku 2019 - Pakšiová, Renáta, 1974-
Prehľad vymeriavacích základov, súm poistného a preddavkov na poistné fyzickej osoby - podnikateľa. Zjednodušené účtovné prípady účtovania zákonného sociálneho poistenia a preddavkov na zákonné zdravotné poistenie.