Vplyv internetu, digitálnych médií a informačnokomunikačných technológií na vzdelávanie a proces učenia sa - Hladíková, Vladimíra
Príspevok sa zaoberá problematikou vplyvu digitálnych médií a internetu na vzdelávanie a edukačný proces a má charakter teoreticko-empirickej štúdie. Sú v ňom definované základné teoretické východiská skúmanej problematiky z viacerých autorských prístupov. V empirickej časti sú prezentované výsledky kvantitatívneho výskumu. Hlavným cieľom je prostredníctvom teoretickej reflexie a získaných empirických dát preskúmať súčasný stav a špecifikovať dosah digitálnych médií a informačno-komunikačných technológií na oblasť vzdelávania.