Nové pravidlá pre dokumentáciu o transferovom oceňovaní - Kočiš, Michal
Základná charakteristika dokumentácie. Rozdiel medzi režimom transferového oceňovania a rozsahom dokumentácie. Pravidlá pre vedenie dokumentácie. Ilustračné príklady.