Zmluva o výkone funkcie a odborná starostlivosť orgánov obchodných spoločností podľa návrhu novelizácie obchodného zákonníka - Csach, Kristián
Analýza navrhovanej právnej úpravy obchodného zákonníka. Jej slabé miesta.