Umělá inteligence řídí zásoby - Toman, Pavel
Umelá inteligencia a strojové myslenie umožňujú výrazne zefektívniť riadenie zásob. Oddelením matematicky náročných úloh z celého procesu a ich odovzdanie stroju, dôjde k efektívnemu rozdeleniu úloh medzi umelou a ľudskou inteligenciou. Stroje dokážu analyzovať veľké množstvo položiek za pár sekúnd aj pri hľadaní súvislostí v historických dátach. Ako vyzerá využitie prvkov umelej inteligencie v praxi. Systém pre riadenie zásob - Planning Wizard, ktorý využíva umelú inteligenciu pre predpoveď dopytu a riadenie zásob.