The Impact of TQM Practise on Key Performance Indicators: Empirical Evidence from Automotive Dealerships - Sabbagh, Omar
Identifikácia totálneho riadenie kvality v praxi a finančných a nefinančných kľúčových indikátorov výkonnosti v kontexte malajských predajcov automobilov. Skúmanie dopadu totálneho riadenia kvality na výkonnosť. Použitie kvantitatívneho výskumu a analýza dát použitím techniky najmenších čiastkových štvorcov.