The Level of Organizational Culture as a Constant Challenge for Company Management - an Empirical Research in the Czech Republic and Poland - Sokolová, Marcela
Skúmanie úrovne organizačnej kultúry v Česku a Poľsku a ich porovnanie. Skúmanie dát z dotazníkov deskriptívnymi štatistickými nástrojmi, koreláciou a neparametrickým Mann-Whitney testom. Výsledky poukazujú, že inovatívna kultúra je lepší model ako byrokratická alebo podporná kultúra.