Tři slova mění lokalizaci po celém světě - Gračková, Ivana
Nový systém lokalizácie, ktorý sa stáva alternatívou k 18 miestnym GPS súradniciam. Aplikácia What3words (w3w), ktorá pomocou troch bežných slov identifikuje akýkoľvek z 57 biliónov štvorcov o veľkosti 3x3 metre na celom svete. Využíva sa najmä v oblastiach, kde chýbajú klasické adresy, ako sú slumy alebo priemyselné areály. Tri základné výhody w3w. Úskalia systému.