Uplatňovanie princípov corporate governance a ich plyv na inovačný potenciál a výkonnosť podniku - Grofčíková, Janka
Vplyv uplatňovania princípov corporate governance na podnikovú výkonnosť meranú ukazovateľmi rentability aktív (ROA) a rentability vlastných zdrojov (ROE) počítanými z čistého zisku v rokoch 2016 a 2017.