Innovation in the Cultural and Creative Local Development - Vitálišová, Katarína
Úloha inovácií v kreatívnom a kultúrnom priemysle na miestnej úrovni. Najosvedčenejšie postupy v oblasti inovácií v kultúrnom a tvorivom miestnom rozvoji vo Francúzku a na Slovensku.