Úpadok ako potenciálny následok nevhodných inovácií - Elexa, Ľuboš
Analýza situácie nedobrovoľných zánikov podnikov v podmienkach Slovenskej republiky. Vybrané negatívne aspekty inovácií. Úpadok, likvidácia, zánik a bankrot podniku. Dynamika vzniku a zániku právnických osôb v SR