Psychlogical Aspects of Managerial Decision-making - Jankelová, Nadežda, 1966-
Schopnosť prijímať manažérske rozhodnutia ako nevyhnutná vlastnosť manažérov. Diskusie o racionálnosti, intuícii a vplyvu iných subjektívnych faktorov v procese prijímania rozhodnutí. Skúmanie a identifikácia dôležitých faktorov ovplyvňujúcich proces manažérskeho rozhodovania. Výsledky výskumu.