Najednoduchší sporiaci produkt - Škriniar, Pavel, 1979-
Viac než dve tretiny finančných aktív Slovákov sú v bankách. A klienti bankám veria. Peniaze im v tomto roku zverujú vo väčšej miere než v minulých rokoch. Menia sa však preferencie. Obnovuje sa obľuba viazania vkladov. Pohľad na výšku úrokových sadzieb pri rôznych viazanostiach vkladov.