Míňaj a šetri súčasne - Škriniar, Pavel, 1979-
Sporiace účty sú veľmi dobré na vybudovanie krátkodobej rezervy, teda rezervy na pokrytie niekoľkých mesačných výdavkov. Na dlhodobé sporenie sú vhodnejšie iné typy produktov.