Senior účet nie je o veku - Škriniar, Pavel, 1979-
Zmena životného štýlu nie je jednoduchá. Jedným z motívov sú náklady spojené so zmenou. Ak sú nízke, ide to jednoduchšie. Preto majú banky vo svojej ponuke aj senior účty.