Znalostný manažment ako inovatívny nástroj riadenia v komunálnej politike - Jankelová, Nadežda, 1966-
Analýza procesu znalostného manažmentu v podmienkach realizácie komunálnej politiky. Výsledky prieskumu, ktoré poukazujú na skutočnosť, že znalostný manažment sa v skúmaných samosprávach a ich úradoch nachádza vo svojom počiatočnom štádiu so záujmom o technologickú infraštruktúru.