Recept na vybudovanie finančnej rezervy - Škriniar, Pavel, 1979-
Dôležitosť finančnej rezervy netreba zdôrazňovať. Bez ohľadu na to, či ide o potrebu financovať návštevu lekára, náhlu opravu auta, dovolenku, alebo zabezpečenie sa na dôchodok, na vytvorenie akejkoľvek výšky treba začať sporiť.