Planning Methods and Their Use in the Achievement of the Quality of Civil Population - Porubanová, Klaudia
Komunitné plánovanie sociálnych služieb. Výsledky dotazníkového priekumu medzi obyvateľmi slovenskej obce do 5000 obyvateľov.