Finančná dostupnosť bývania v krajinách EÚ 28 - Labudová, Viera, 1958-
Faktory, ktoré ovplyvňujú cenovú dostupnosť bývania. Meranie finančnej dostupnosti bývania. Výsledky aplikácie viacrozmerných štatistických metód. Miera zaťaženosti nákladmi na bývanie v krajinách EÚ-28 v roku 2016.