Developments in Legal Framework Changes in Reporting Requirements for CSR in Slovakia - Pakšiová, Renáta, 1974-
Spoločenská zodpovednosť podnikov (SZP; corporate social responsibility, CSR). Krátka história chápania trvalej udržateľnosti a požiadaviek na vykazovanie o SZP. Európska únia a požiadavky na vykazovanie SZP. Subjekty povinné zostavovať výročnú správu na Slovensku. Požiadavky na kvalitu a obsah výročných správ na Slovensku. Požiadavky na reportovanie SZP na Slovensku a ich časový vývoj. Subjekty, ktoré vykazujú nefinančné informácie. Vykazovanie nefinančných informácií na Slovensku.