<The> Impact of New Technologies on the Labour Market - Vidová, Jarmila, 1967-
Technologické zmeny a ich vplyv na dislokácie na trhu práce. Ohrozené pracovné miesta. Technologický pokrok a nové pracovné príležitosti v Slovenskej republike. Vzdelávanie a nové zručnosti v dôsledku technologických zmien.