Cenová dostupnosť bývania v Európskej únii a na Slovensku - Labudová, Viera, 1958-
Faktory, ktoré ovplyvňujú cenovú dostupnosť bývania. Meranie finančnej dostupnosti bývania. Miera zaťaženosti nákladmi na bývanie. Model logistickej regresie.