Súčasný stav sociálneho bývania na Slovensku - Labudová, Viera, 1958-
Právo na bývanie v medzinárodných dokumentoch. Definovanie sociálneho bývania na Slovensku. Zdroje údajov o sociálnom bývaní na Slovensku. Súčasný stav sociálneho bývania na Slovensku. Bytová výstavba v rokoch 1996 až 2016.