Regionálne rozdiely v sociálnom bývaní v Slovenskej republike - Labudová, Viera, 1958-
Sociálne bývanie v krajinách Európskej únie. Definícia sociálneho bývania v Európskej únii a na Slovensku. Stav a úroveň sociálneho bývania na Slovensku. Vlastnícka štruktúra bytov podľa sčítania obyvateľov, domov a bytov v roku 2011 v krajoch Slovenska. Analýza regionálnych disparít.