Charakteristika zariadení poskytujúcich sociálne služby v Slovenskej republike - Sipková, Ľubica, 1962-
Charakteristika a porovnanie informácií o sociálnych zariadeniach a zariadeniach na realizáciu sociálnej ochrany podľa regiónov Slovenskej republiky na základe aplikácie štatistických metód. Charakteristika zariadení sociálnych služieb v rôznych členeniach a štruktúrach týchto zariadení, čo sa týka počtu zamestnancov, druhu vlastníctva, počtu a veku osôb v opatere, druhu ich zdravotných problémov a pod. v jednotlivých regiónoch Slovenskej republiky podľa členenia NUTS III.