Priemysel 4.0. Achillovou pätou sú kvalifikovaní ľudia - Letašiová, Miriam
Zmeny priemyslu v oblasti digitalizácie, automatizácie a robotizácie. Schválenie a hlavné strategické ciele akčného plánu inteligentného priemyslu. Súčinnosť priemyslu 4.0 s podnikateľskou sférou. Trendy na udržanie konkurencieschopnosti a ďalší rast. Chýbajúce systémové opatrenia vzdelávacieho systému pre potreby praxe.