Nepodceňujte ochranné známky. Môžu zachrániť váš biznis - Marônek, Ján
Výhody registrácie ochranných známok pri podnikaní na Slovensku a Európe. Typy ochranných známok a príprava na registráciu. Postupy na ochranu práv pri zneužití ochrannej známky.