Podnikatelia, od apríla štartuje systém eKasa
Zákonné požiadavky na elektronickú pokladňu. Administratíva spojená so spustením systému. Dôležité dátumy. Zmeny týkajúce sa pokladničných blokov. Špecifické kódy a zariadenia vhodné pre eKasu. Výhody systému eKasa pre podnikateľov a kupujúcich.