Komunikácia - kľúč k spokojnosti a dobrým vzťahom - Mošková, Martina
Najčastejšie komunikačné chyby, ktoré môžu nastať v práci a biznise. Vecná komunikácia bez napätia, empatia v komunikácií, rešpektovanie rozhodnutí, práca v tíme a komunikácia. Modelové situácie na osvojenie techník komunikácie.