Unemployment and Economic Growth: Is there a Relationship in the European Union? - Velev, Milan
Analýza vzťahu medzi nezamestnanosťou a ekonomikou rastu v Európskej únii a v jednotlivých európskych krajinách. Určenie vplyvu miery nezamestnanosti pri zmene produkcie.