Ochrana proti kybernetickým útokům - Staňek, Tomáš
Všeobecné nariadenie EÚ o ochrane osobných údajov - GDPR s cieľom chrániť občanov EÚ proti neoprávnenému zachádzaniu s ich dátami, vrátane osobných údajov. Riziko straty dát a ich zneužitia, útoky hackerov spojené so zablokovaním informačných systémov. Charakteristika poistenia kybernetických rizík a pokuty. Cieľové skupiny. Pravdepodobnosť kybernetického incidentu. Postup pri úniku dát.