První statistické výsledky pojistného trhu za rok 2018 - Jedlička, Petr
Predbežné štatistické výsledky ČAP (Českej asociácie poisťovní) za rok 2018, z ktorých vyplýva stále vyššia dynamika rastu neživotného poistenia a slabé oživenie v životnom poistení. Základný vývoj poistného za členov ČAP (2007-2018). Vývoj v segmente neživotného a životného poistenia (2007-2018). Vývoj medziročného rastu poistného (2008-2018). Zaujímavosti z odvetvia.