Determinants of Property Insurance Demand in Slovak Republic: Challenges and Obstacles - Ondruška, Tomáš, 1988-
Dopyt po poistení v Slovenskej republike. Spotreba neživotného poistenia v Slovenskej republike v porovnaní so západoeurópskymi krajinami. Identifikácia štatisticky významných determinantov dopytu po poistení majetku: pohlavie, vek, rodinný stav, sklon k šetreniu, úroveň príjmu. Penetrácia neživotného poistenia v Slovenskej republike.