Globální ekonomika a pojišťovnictví do roku 2020 - Mesršmíd, Jaroslav
Štúdia Swis Re Institute s názvom Globálny výhľad pre ekonomiku a poisťovníctvo do roku 2020. Štúdia sa venuje predovšetkým makroekonomickému prostrediu a globálnemu poistnému trhu, ale aj hľadá odpoveď na niektoré otázky perspektívneho významu, ako je napr. ďalšie smerovanie rozvíjajúcich sa krajín (Emerging Countries) či odolnosť sveta 10 rokov po finančnej a ekonomickej kríze.