Relationship between Path-goal Leadership Behavior and Decision-making Styles according to Personal and Working Parameters - Remeňová, Katarína, 1982-
Rozhodovanie je kľúčovou kompetenciou manažérov, ktorej výsledky sú do veľkej miery ovplyvnené osobnosťou manažéra, definovanou jeho štýlom vedenia a štýlom rozhodovania vo vzťahu k osobným a pracovným parametrom. Použitie One-way ANOVA na identifikáciu a určenie rozdielov v štýloch vedenia manažérov.