Žetónový systém nakladania s komunálnym odpadom - obec Dedinky - Stričík, Michal, 1969-
Skládkovanie odpadu ako najnevhodnejšia forma nakladania s odpadom. Žetónový systém ako jeden z efektívnejších systémov nakladania s komunálnym odpadom. Žetónový systém nakladania s komunálnym odpadom v obci Dedinky v okrese Rožňava. Ekonomický dopad zo zavedenia žetónového systému.