Motivácia občanov ku triedeniu komunálneho odpadu na Slovensku - Stričík, Michal, 1969-
Ciele Slovenskej republiky v oblasti odpadového hospodárstva. Priority Európskej únie v oblasti nakladania s komunálnym odpadom. Zhodnotenie postoja a vnímania otázok životného prostredia a komunálneho odpadu občanmi SR so zameraním na faktory motivácie a angažovania sa v oblasti triedenia a nakladania s komunálnym odpadom. Výsledky prieskumu.